Wie zijn wij?

Wij zijn een fotoclub in de Drentse gemeente Borger-Odoorn en onze vereniging is in juli 2009 opgericht.

De fotoclub is ontstaan uit een initiatief van een tweetal enthousiaste natuurfotografen. Natuur- en landschapsfotografie is daardoor een belangrijk onderdeel van de activiteiten van de club, maar ook andere fotografische onderwerpen komen aan de orde. De activiteiten van de fotoclub bestaan uit clubavonden en foto-excursies. Twee keer per maand is er een clubavond en wel op de tweede woensdag en de vierde dinsdag van de maand (met uitzondering van de zomermaanden). Op de dinsdagen worden foto’s van leden besproken en ook wordt dan de ‘Foto van de maand’ gekozen. Op de woensdagen is er aandacht voor allerlei fotografie-onderwerpen. Soms is er een spreker en op andere avonden praten we over foto’s en laten we elkaar ons werk zien of we besteden aandacht aan de techniek.

De leden van de fotoclub hebben één ding gemeen: fotografie is hun passie. Verder zijn ze zeer divers wat betreft ervaring en fotografische kennis. De vereniging probeert alle leden een platform te bieden waarop ze hun hobby kunnen beoefenen.

Door het lidmaatschap van de Fotobond en de Drentse afdeling van de Fotobond, kan de club gebruik maken van ondersteuning op het gebied van fotobesprekingen en wedstrijden.

Ook bestaat de mogelijkheid om donateur te worden van de club. Donateurs kunnen deelnemen aan excursies en sommige clubavonden (o.a. lezingen).

Het kan voorkomen dat wegens toeloop van nieuwe leden wij genoodzaakt zijn een wachtlijst te hanteren waarbij kandidaat leden uit de gemeente Borger-Odoorn voorrang hebben. Op dit moment is er geen wachtlijst, nieuwe leden zijn van harte welkom om eens een avond te komen kijken. Voor informatie over het lidmaatschap verzoeken wij u contact op te nemen met de secretaris. Zie onze contactpagina.

fobo_logo

  • 71891Totaal aantal bezoekers:
  • 0Bezoekers vandaag:
  • 0Bezoekers op dit moment online: